luni, 21 mai 2012

Mai presus decât viaţa, copiii

1. Mereu printre oameni, mereu în căutarea propriului destin, mereu pe drumuri, mereu cu gândul acasă. Cum reuşeşti să întreţii puntea cu cei dragi?
În acest moment, sunt departe de ţară, în Germania. Muncesc pentru copiii mei, pentru a le asigura un altfel de viitor; departe de cântecul codrilor, de susurul izvoarelor. Sufăr mult de dorul lor. Suntem în contact zilnic, prin net, prin skype, şi sper să îi pot lua cu mine cât de curând posibil. Este o punte de iubire puternică între mine şi copii, punte care mă întăreşte să merg mai departe, să pot rezista în greaua misiune care mi-am asumat-o şi crucea grea pe care o port

2. S-ar putea ca timpul să se transforme în cel mai înverşunat şi aspru judecător. El suferă în tăcere, aşteaptă şi tot în tăcere plânge. Va rămâne într-o suferinţă fără leac, este împins spre o durere străină. Iar preţul este mult prea scump. Cum crezi că vei reface puntea cu  timpul pierdut?
O pot reface numai prin iubire, multă iubire. Iubirea este cheia tuturor.

3. Să prinzi o clipă, să-ţi stăruie în amintire, să cauţi să te agăţi de ea, să pătrunzi în lumea care există  şi în cea care îţi lipseşte... Ai simţit vreodată că ai pierdut clipa care ţi-ar fi schimbat destinul?
Am avut multe clipe magice în viaţa mea, pe care le-am pierdut, dar cea după care şi acum regret este cea de la Buzău, când eram mai tânără. Am început cursurile la Școala Populară de Artă, secţia canto. Și puţină chitară. Credeam că paşii mă vor îndrepta spre scenă.

4. Fără să vrei, în mersul tău, dai şi peste altfel de oameni, altfel de drumuri. Există un drum strâmb pe care ai păşit şi care a fost ca o lecţie de viaţă, de credinţă, de mentalitate?
Singurul drum strâmb a fost acela că m-am căsătorit la 21 de ani cu un om care nu mi-a înţeles sufletul, iar căsnicia a eşuat... Ce a rezultat bun sunt copiii mei, de care sunt mândră şi pe care îi iubesc mai presus decât viaţa mea.

5. Mereu alergăm să ne salvăm sufletul, poate că prea departe de locurile unde există salvarea noastră. Gândul că am putea rămâne nefericite toată viaţa, devine o tortură zilnică, greu de vindecat. Liliana Hănţulescu, ai fost supusă acestei torturi psihice, şi cum ai reuşit să te vindeci?
Toţi avem parte de nefericire, în viaţă. Eu sunt nefericită, în acest moment, pentru că, deocamdată, nu am copiii lângă mine, că nu le simt îmbrăţişarea, decât virtual. Dar sunt o fire optimistă şi ştiu că totul va fi bine.
Nefericiţi suntem şi când nu găsim iubirea la care visăm şi suntem mereu în căutarea ei; însă noi, cei care ne exprimăm în cuvinte, avem puterea de a ne-o exprima acolo, în apele limpezi ale poeziei. Nefericirea devine greu de suportat, când nu ţi-o poţi exprima; dar când îi dai culoare în poezie, atunci îţi este mai uşor. Eu îmi găsesc fericirea în lucruri simple: în flori, în zâmbetul soarelui, în vocea copiilor mei, pe care o aud zilnic, în ciripitul păsărelelor. Pentru mine, fericirea este o creangă de care îmi agăţ aripa, dar să îmi fac cuib, nu prea pot... Visez, încă, la o iubire stelară... Chiar dacă uneori nefericirea mă ia de mână și îmi scald ochii în lacrima poeziei.

6. La icoana sufletului tău, poposesc fiinţe care uneori lasă un fir de busuioc, ca semn al norocului în viaţă. Există cineva care, pe lângă acest fir de busuioc, a reuşit să-ţi aprindă candela iubirii?
Într-adevăr, la icoana sufletului meu, au poposit fiinţe care au lăsat un fir de busuioc, ai dreptate. Una dintre aceste persoane este Părintele Aurelian Damian, duhovnicul meu, care mi-a ghidat întotdeauna paşii spre lumină… Pe lângă acest fir de busuioc, lăsat la candela sufletului meu, în biserica inimii mele, a intrat un înger, lăsând floarea credinţei, încrederii în mine şi iubirii de frumos, de artă, de poezie; este prietenul meu de suflet, marele cântăreţ şi unul dintre cei mai valoroşi artişti de la noi, Laurenţiu Cazan... Muzica sa divină mă inspiră foarte mult, mă învăluie, ca un parfum, mă înalţă cu gândul la cele celeste, mă face să zbor creativ… Cuvintele sunt mult prea sărace pentru a-l descrie pe Laurenţiu... În afară de faptul că este un mare artist de excepţie, instrumentist multiplu, un talent ieşit din comun, un adevărat OM... Modest, Altruist, gata oricând să îţi dea un sfat, oricând îşi găseşte timp pentru a vorbi cu oamenii simpli. Promovează tinerele talente în oraşul natal, Buzău. Mă doare că astfel de oameni, cum este Laurenţiu, nu mai sunt promovaţi, cum erau odată, și nu mai sunt apreciaţi la justa valoare. Întotdeauna, m-a încurajat în a scrie... Îi mulţumesc din suflet.

7. Iubirea e frumoasă, este izvorul vieţii. Pentru orice om care iubeşte viaţa devine mai intensă, totul se însufleţeşte şi apare senzaţia că, în sfârşit, trăieşte, este viu, are un sens, o direcţie… Cum trebuie să fie bărbatul care să-ţi dea aceste senzaţii de fericire?
Bărbatul care să îmi dea aceste senzaţii trebuie să fie unul normal, dar să ştie cum să citească fiecare filă a sufletului meu, cu atenţie, afecţiune, iubire; să ştie să se lase purtat pe aripile poeziei din sufletul meu. În primul rând, să fie romantic.

8. Pe fiecare pas al tău, presară credinţă; fiecare zi ce vine, inund-o în lumină; fiecărui chip ce-ţi zâmbeşte, oferă-i respect; pentru fiecare noapte, urzeşte un vis; iar pe altarul iubirii, drept jertfă, un alt poem…
Care e poemul care a avut cel mai mare succes în rândul cititorilor fideli?
Până acum, cel mai mare succes în rândul cititorilor l-au avut poemul „Scena vieţii“, urmat de „Trăiesc“ și „Amurg“. Eu sunt foarte spontană în scris, parcă cineva îmi dictează ce să scriu. Poemul „Scena vieţii“ este scris în Aula Teatrului „GEORGE CIPRIAN“ din BUZAU (am avut câteva colaborări cu regizorul Vali Constantinescu). El mi-a sugerat să scriu ceea ce simt, în timpul unui spectacol.

9. Poezia ta are o tentă stelară, cosmică, pentru că ai crescut pe lângă Biserică, de mic copil, şi ai împrumutat ceva din Sfânta taină, din mirul şi Chivotul îngerilor, ai băut însetată din aghiasma iubirii. Care mai este legătura ta cu Biserica?
Da, se poate spune şi aşa; am crescut în umbra bisericii. De mic copil, mama mea m-a dus în biserică, m-am uns cu mirul credinţei, am ascultat, însetată, cuvântul duhovnicului, am învăţat din pilde, mi-am primenit sufletul cu aghiasma adevărului. Îngerii mi-au oferit din potirul de cleştar al SFINTEI TREIMI şi m-au făcut să îmi crească aripi de creaţie, cu tentă stelară şi cosmică. Am o relaţie specială cu Dumnezeu, cu Casa Domnului; am cântat în corul biserici, mulţi ani

10. Te-ai format în spirit creştinesc, datorită mamei care te-a crescut în iubire şi respect pentru cele sfinte. A existat un gând prin care să vrei, într-un moment al vieţii, să renunţi la viaţa normală şi să te dedici vieţii creştineşti. Cum te-a influenţat duhovnicul tău în alegerea drumului poleit de stele al raiului de pe pământ?
Da, mama a fost cea care mi-a ghidat paşii spre credinţă. La vârsta de 15 ani, am avut tendinţa de a lăsa cele lumeşti şi a îmbrăca haina castităţii, a fecioriei, haina călugăriei. Dar, duhovnicul meu din Buzău, preotul AURELIAN DAMIAN, m-a sfătuit să mai aştept... Şi sunt aici, alături de voi toţi, oferindu-vă versuri, gânduri, sentimente, trăiri

11. Există cineva care te veghează în tot ceea ce faci?
Dumnezeu mă veghează în tot ceea ce fac. Am convingerea că mama, plecată prea curând la stele, îmi veghează drumul.

12. „Mama mea, zâna mea cea bună, a reuşit să treacă peste orice greutate sau necaz cum, cred eu, nu putea nimeni, în ciuda distanţei care este între noi. O admir mult pentru puterea pe care o are, în tot ceea ce face şi ambiţia de care a dat dovadă întotdeauna. A luptat pentru idealurile ei, chiar dacă, de multe ori i s-au pus în faţă multe piedici. Nu a cedat şi a mers mai departe, în speranţa că într-o bună zi, ceea ce şi-a dorit va deveni realitate... Nu şi-a pierdut niciodată încrederea...“ Recunoşti aceste gânduri?
Perdea de lacrimi mi se scurge pe faţă. Am fost în natură şi am revenit alături de voi, când cerul a început să plouă. Eu plâng, dar sunt lacrimi de bucurie şi recunoştinţă, că iubirii pe care o am faţă de voi, i se răspunde tot cu iubire. De multe ori, la iubire, mi s-a răspuns cu ură sau invidie. Mulţumesc, Maria, pentru cuvintele tale frumoase, şi că mă vei ierta pentru timpul pe care îl acord muncii; trag, din răsputeri, să vă fie bine; poate va fi un final fericit, vom fi împreună, în curând, iar voi, aripioarele mele, veţi deveni una cu trupul meu, şi vom zbura, pe mai departe, împreună, în visul nostru artistic, de iubire… şi iubirea ne va înălţa alături de soare. Vă iubesc, mai presus de viaţa mea. Sunt mândră că eşti fetiţa mea şi îmi tresaltă inima, de bucurie, că am crescut un boboc, devenit domnişoară, atât de matură, iubitoare şi dulce... TE IUBESC! Vă iubesc pe toţi copiii mei!

13. Cine te inspiră în poezia ta?
Am acostat pe malul vostru, cu soare, ghidată de un om valoros – Nicu Murgăşanu care a văzut un filon. Acest filon începe să fie curăţat de reziduuri şi să strălucească, luminat de iubirea voastră. Am ajuns între îngeri. Voi îmi oblojiţi aripile, pentru a putea zbura, cât mai sus. Voi mă inspiraţi. Voi  şi muzica de calitate, muzica anceastrală, care îmi sensibilizează viaţa, cu trăirile ei, cu glasul naturii.
MULŢUMESC, Nicu Murgăşanu! Mulţumesc, maestre, că ai găsit legenda, spălată de valuri, acostată la ţărm; ai găsit o poezie, îmbrăcată în alge, plânsă, cu amintiri

învolburate în piept…


14. Un cuvânt de suflet pentru Arta conversaţiei ai?
ARTA CONVERSATIEI este o apă limpede şi cristalină din care îmi trag seva de creaţie; este o grădină minunată, cu flori de argint, cu suflet pur, oameni de valoare, sensibili, cu bun simţ, care ştiu să preţuiască şi să conserve o prietenie adevărată. Mulţumesc, din suflet, maestrului Nicu Murgăşanu, care m-a îndrumat spre acest tărâm minunat, ARTA CONVERSAŢIEI. MULŢUMESC PENTRU Că EXIŞTI, ARTA CONVERSAŢIEI!
Şi pentru toţi prietenii mei – un citat drag: „Ca să-ţi fie drag să trăieşti, trebuie să iubeşti oamenii. Să-i iubeşti. Măcar câţiva într-o viaţă. Mila nu înseamnă drag de viaţă. E-o coardă a cărei vibraţie te face să navighezi prin viaţă, punându-te-n locul semenului pe care-l judeci. Îl judeci, încerci să-l înţelegi, îi ierţi multe. Asta nu înseamnă că-l şi iubeşti. Poţi fi dispus chiar să-ţi dai viaţa pentru un semen al tău, fără să-l iubeşti. Ai da-o chiar cu voluptatea de a scăpa de ea. De-a trece pe-un tărâm al unei sperate neştiinţe totale, a unei linişti netulburate.” Ileana Vulpescu – Arta conversaţiei

15. Care este cel mai frumos vis al Lilianei Hănţulescu, de ieri, de azi, de mâine?
Visul meu, dintotdeauna este să îmi public versurile, într-un volum de poezii..
Visul meu actual, este să îmi văd cât mai curând copiii, lângă mine...
Visez ca cititorii să mă iubească, la fel cum îi iubesc şi eu pe ei, şi să îmi fie apreciate versurile...

16. Poţi să ne spui câteva cuvinte despre tine, despre drumul tău artistic şi despre familia ta , care este una de artişti?
Da, cu drag. Provin dintr-o familie de artişti. Suntem patru fraţi, toţi cu înclinaţii artistice. Sora mea, Elena Hănţulescu este pictoriţă, cunoscută sub pseudonimul NORA HACHE; are mare succes în Italia cu creaţiile sale. Fratele meu, ziaristul Ioan Hănţulescu, un jurnalist apreciat în Alba-Iulia,  poet. Alt frate, Paul Hănţulescu, compozitor şi chitarist, cântă la vioară. Ajungând la mine, mezina familiei, am împrumutat de la toţi câte ceva. După terminarea liceului, am făcut mai multe cursuri; îmi doream, cu ardoare, un drum artistic... Liceul l-am făcut în Buzău,  Liceul Mihai Eminescu. Au urmat concursuri de poezie, un curs de modeling cu COSTIN MARCULESCU, cursuri de dans, de canto, de chitară; am colaborat cu regizorul VALI CONSTANTINESCU, la Teatrul George Ciprian – Buzău.
Nu am mers mai departe, deoarece au apărut copiii şi m-am retras; apoi, mi-a fost  greu să revin pe plan artistic. În 2002 - 2003, am prezentat emisiuni la radio vest, Cugir. Am prezentat câteva spectacole, cel mai important fiind festivalul TOAMNA CUGIREANĂ, desfăşurat la Cugir. Am avut colaborări cu ziare locale din Alba: ACCENT PE ALBA ŞI ULPIA TRAIANA, colaborare care continuă şi azi, publicându-mi creaţiile. Deocamdată, rămân la dragostea mea, poezia, dar visez să fiu într-o zi pe scena vieţii mele. Copiii mă moştenesc: băiatul are înclinaţii poetice, fetiţa este la liceul de artă, secţia pictură şi urmează cursuri de actorie, în Alba.
Vă iubesc şi vă îmbrăţişez, cu drag, Liliana Hănţulescu

Mulţumesc frumos, Liliana.
Pentru tine, două daruri speciale: primul, venit de la prietenul tău de suflet, Laurenţiu CazanEu încurajez pe oricine ar dori să-ţi dezvolte calităţile artistice. Un om care iubeşte arta, nu mai spun, dacă o şi practică, este un om mai bun, mai iubitor, cu o perspectivă mai înaltă şi mai largă asupra vieţii. Dacă Liliana este o iubitoare şi o practicanta a artei, se poate numi un om norocos.
În cazul ei, poezia este cea care face punte între neliniştea pământeană şi revelaţia celestă. Îi doresc succes, în continuare, şi să aibă, mereu, noroc de prieteni, aşa cum sunteţi voi, cei ce formaţi familia Arta Conversaţiei."  Laurenţiu Cazan

și al doilea, un citat care ţi se potriveşte: Inima unei mame este un adânc abis în străfundurile căruia vei găsi întotdeauna iertarea. Honore de Balzac

Eli Gîlcescu

18 comentarii:

  1. Liliana ești minunată și stii asta, în adâncul sufletului tău! Am postat azi și ”Nu renunța”...poate a fost și pentru tine SUFLETE!...Te admir cât ești de naturală, fără disimulări, artificii...ești de un magnetism aparte (și asta nu trebuie să aibă neaparat o anumită conotație).Trăiești pe o scenă de viață, la care Reflectorul ce-ți lungește umbra uneori, clipește cu intermitența ca tot ce exprimi acolo pe scenă...publicul, respiră odată cu tine, dar bătăi de inimi sincron sunt poate acum doar în culise...Acolo, este un sufleur ce și-a schimbat locul obișnuit, pentru a-l auzi doar tu, în mesajele de suflet ale unei mame pentru copiii săi. Şerban Ecaterina

    RăspundețiȘtergere
  2. ‎"Eu încurajez pe oricine ar dori să-ţi dezvolte calităţile artistice. Un om care iubeşte arta, nu mai spun, dacă o şi practică, este un om mai bun, mai iubitor, cu o perspectivă mai înaltă şi mai largă asupra vieţii. Dacă Liliana este o iubitoare şi o practicanta a artei, se poate numi un om norocos.
    În cazul ei, poezia este cea care face punte între neliniştea pământeană şi revelaţia celestă.
    Îi doresc succes, în continuare, şi să aibă, mereu, noroc de prieteni, aşa cum sunteţi voi, cei ce formaţi familia Arta Conversaţiei." Laurenţiu Cazan

    RăspundețiȘtergere
  3. Și încă ceva, Liliana dragă! Niciodată, să nu renunți la Speranță! Va veni, mereu, o zi în care vom găsi măcar un petec de Speranță, în care să ne înfigem rădăcinile, spre a rodi. Şerban Ecaterina

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari din toata inima... Constantin Cristescu

    RăspundețiȘtergere
  5. Te îmbrăţişez, Liliana; să rămâi, mereu, cu sufletul pur şi plin de iubire...
    Marius Iulian Zinca

    RăspundețiȘtergere
  6. Simplu, Liliana este o ARTISTA. Iar artiştii sunt mai bogaţi decât restul muritorilor. Spiritual, evident. Felicitări! Maria Cristina

    RăspundețiȘtergere
  7. Ranile inimi tale se vor vindeca, iar intr-o buna zi vei ajunge acolo unde iti doresti. Pentru curajul si perseverenta ta, in a reusi, viata iti va rasplati cu izbanda. Eu iti doresc, ca sa iti deschizi larg aripile, si SA ZBORI, mai sus decat vulturul si mai frumos decat porumbelul. Reusita si implinirea sufleteasca sa te acompanieza, pe drumul vietii tale, draga Liliana. Antonella

    RăspundețiȘtergere
  8. Să-ți dea Dumnezeu putere să-ți împlinești toate dorințele, suflet frumos! Te îmbrățișez! Camy Mirela

    RăspundețiȘtergere
  9. Numai mamele ştiu ce înseamnă dorul de copii. Un dor sfâşietor, care nu te părăseşte nicicând. În ochii noştri, Liliana apare încrezătoare, hotărâtă; toate temerile şi apăsările sunt lăsate în urmă... Acum, aşteaptă, cuminte, ca Timpul să-i vină în ajutor, să-i dea răgaz de meditaţie şi aducere aminte, să fie îngăduitor şi să-i dea puterea de a rezista. Mintea să-i fie lucidă, pentru zilele care vor urma şi dorul de copii să fie uşor de îndurat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Îi este dor de mânuţele micuţe şi delicate care o atingeau în fiecare clipă!
    Tânjeşte, seară de seară, după căpşorul aplecat, cu căldură şi dragoste, asupra ei, în semn de respect, şi de fiecare dată, simţea atingerea caldă a buzelor, care îi şopteau: „Noapte buna, mamă!”
    O să caute, mereu, cu privirea ochii aceia calzi şi prietenoşi, care o urmăreau peste tot… O să aştepte, în fiecare zi, să se deschidă o uşă şi să-i apară toţi copiii, s-o îmbrăţişeze, să se simtă acasă, împreună, pentru totdeauna…

    RăspundețiȘtergere
  11. Dragostea pentru cei din jur, este un har dat de la Dumnezeu.
    Nimic nu este întâmplător pe această lume. Încercările omului sunt multe şi ele date de Dumnezeu spre a-l pune la încercare. Şi dacă tu ai ales să iubeşti, înaintea urii şi vrajbei, înseamnă că faci parte dintre cei cu acest har.

    RăspundețiȘtergere
  12. Visäm in culori
    Visul ar vrea sä prindä contur
    Cand el va avea
    Din nou parfum de salcäm
    Fruntea cämpie si ochiul de inger,

    transformänd aripa gändului
    in dansul ielelor,
    iar mäna noastra nu va mai stii
    ce-i aici si unde –i acolo,
    atingerea i usoara ce se pierde in pasi de dans,
    in tango ul atomilor,
    devenind tot una cu sclipirea pietrelor
    ce iau forma unui tainic zämbet,
    cand tälpile noastre vor fi zbor
    si acorduri gentile de leagän pentru
    aripa palomitei albe,
    atunci vom afla din nou istoria noasträ
    si-atunci
    inaripate nezarite
    fluturasi curcubeu
    si visul diafan
    vor atinge infinitul..
    picaturi de sperantä
    picura -vom
    pe bolta cereascä
    intrucät
    aroma sufletului
    ne-a condus
    val după val
    ACASÄ.
    zise io.... E.E

    RăspundețiȘtergere
  13. Cu o lunga, mare trenă
    Iese pe mal o sirenă.
    Şi cu ochii tot la astre
    Nu-i e teamă de dezastre.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma bucur ca prin intermediul tau, Eli am cunoscut o fiinta fermecatoare, iubitoare de oameni si natura intr-un stil cu o tenta iremediabil romantica! Te salut, Liliana si iti doresc sa-ti indeplinesti visele si menirea! Mihaela Marilena Chiţac

    RăspundețiȘtergere
  15. Abia azi, duminica, am avut timp sa citesc interviul tau, pentru ca la noi e o nebunie pe care nu cred ca o poti intelege. E campanie electorala si noi, ziaristii, suntem la munca de dimineata pana seara, fara sambete si fara duminici. Sunt o multime de manifestari in Alba Iulia, culturale, artistice, electorale... iar eu trebuie sa fiu prezent. Pe langa asta, tu stii, eu am trecut de cativa ani la "Investigatii" si sunt asaltat zilnic de o multime de sesizari carora trebuie sa le dau curs. Te-ai suparat degeaba ca nu am avut timp sa ma uit peste interviu, dar mai ales pentru ca nu am avut timp sa-ti caut diploma. Ei bine, am facut-o acum si te felicit. Succes. Diploma, din pacate, nu stiu cand voi avea timp sa o caut. Stii ca m-am mutat de curand si am o camera plina de hartoage. Nici diplomele mele nu stiu pe unde sunt... Te rog intelege. Te imbratisz. Ai grija de tine. Hanti, fratele tau care te iubeste...

    RăspundețiȘtergere
  16. Lili, te rog sa ma ierti pentru modul in care am propus sa avem un dialog strict poetic.. abia acum am inteles esenta zbuciumului tau sufletesc, multumita acestor marturisiri si iti spun sincer ca te admir si te apreciez la adevarata ta valoare.. Tu esti amprenta eminesciana si vei straluci la fel ca luceafarul dintre stele.. optimismul si stralucirea poeziilor tale mi-au aratat cat de usor este sa iubesti pur si simplu.. am citit cu emotie (tarziu, stiu, dar am avut laptopul nefunctional timp de 2 saptamani), gandurile pe care le-ai asternut in randurile de mai sus si am ramas placut surprins nu inainte de a spune ca am citit de fapt o poezie: Poezia Vietii.
    Iti dedic o poezie care cred ca ti se potriveste:


    Cea care scrie ganduri,

    Adevarat primar si doamna intre oameni,
    E Lili ce asterne ganduri despre ai sai semeni,
    Vorbeste in silabe si naste viitor,
    Admira capodopere, colectioneaza
    autografe de la fiecare scriitor.

    Cinsteste vagi memorii,
    idei nemuritoare,
    Cadoriseste-n lume
    sfaturi si carti epistolare,
    In minti sculpteaza flacari mari,
    sperante multe,
    E sunet de elice si taie in vers
    prostii, insulte.

    Urmarita de amintiri ea urmareste deja vu-uri,
    Spune mereu da, mut,
    ba da in loc de nu-uri,
    Priveste ochii albi si strange maini deschise,
    Ajuta copiii sa vada lumina,
    cu lumanari aprinse.

    Nu are hobby, nu merge des la piata,
    Dar e adesea langa oameni,
    vie si plina de viata,
    Sta langa geam, sfinteste incaperea,
    Atinge degete-n sclipici,
    schimba in vis durerea.

    E cea ce scrie ganduri,
    asculta si intreaba,
    Daca e adevarat ca soarta nu e oarba,
    Zambeste, apoi rade etern si raspunde,
    Ca sufletul devine stea, oricand,
    ramane sus, oriunde.

    Dani

    RăspundețiȘtergere
  17. esti o persoana speciala,romantica si foarte sensibila,meriti mult de la viata pt ca si tu oferi mult.mult succes

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc tuturor pentru incurajari,ganduri minunate,popasul de suflet si urarile voastre...va iubesc,dragi prieteni....

    RăspundețiȘtergere